„Dare To Do More” глобални програм компаније „PepsiCo”

Компанија PepsiCo пету годину заредом покреће глобални програм „Dare To Do More”, намењен дипломцима који су спремни да прихвате изазов и покажу своју креативну страну у једној од водећих светских компанија у индустрији хране и пића. У оквиру овогодишњег програма биће изабрана два најбоља кандидата за позиције у секторима Продаја и Ланац снабдевања.

„Dare To Do More” програм намењен је студентима заврших година студија и дипломцима, са до три године радног искуства, који су спремни да покажу своја стечена знања и примене их у решавању задатака. Програм траје 2 године, током којих ће изабрани кандидати имати прилике да развијају своје каријере под менторством експерата компаније PepsiCo.

Ове године, кандидати ће добити задатак да креирају студију случаја засновану на циљевима pep+ (PepsiCo Positive) стратегије одрживог развоја компаније PepsiCo. Млади кандидати ће имати прилику да своје вештине примене у стварању креативне идеје која је део одговара на тему одрживог пословања компаније, креирајући тако позитивне промене, али и пружајући себи шансу да своју каријеру започну управо у компанији PepsiCo.

Пријаве за учешће трају до 31. маја 2022. године, a примљени кандидати ће почети са радом у септембру 2022. године.

Више информација, као и форму за пријаву можете пронаћи на ЛИНКУ.