Отварање „Salesforce” летње школе

У понедељак, 18. септембра, на Економском факултету отпочела је Salesforce летња школа. У питању је двонедељни академско-професионални курс који има за циљ да пружи основна и одабрана напредна знања везана за коришћење Salesforce платформе, која је препозната као дугогодишњи лидер у индустрији управљања односима с клијентима (Customer Relationship Management – CRM). Salesforce је CRM платформа која нуди бројне алате и функционалности за подршку пословним процесима и њихову аутоматизацију.

Овај курс је јединствен у региону и представља значајан искорак у погледу сарадње и партнерског односа Економског факултета у Београду и компаније Planetsoft, пружајући нашим студентима могућност унапређења сопствених компетенција у домену управљања односа са потрошачима/клијентима.

Salesforce школу су отворили професор Зоран Богетић као идејни творац курса, продекан за финансије и међународну сарадњу Саша Ранђеловић, координатор летње школе професор Вукашин Куч, и директор компаније Planetsoft Иван Топличић, обративши се полазницима.