Отворен конкурс за пројекат „Startup Shower”

Центар за сарадњу са привредом позива све заинтересоване да се пријаве на отворен конкурс за пројекат „Startup Shower” који расписује Business Intelligence Instituteу циљу подршке развоју предузетничке културе и иновација у пословању, али и развоју појединца и друштва.

Пројекат пружа бесповратну финансијску подршку у бруто износу од 1.000.000,00 динара, али и подршку кроз пословно, финансијско, правно и менторско саветовање од стране најуспешнијих лидера и експерата у Републици Србији.

Снага пројекта се, поред материјалне и нематеријалне подршке, огледа у персонализованом приступу одабраном пројекту како би се максимизирали развојни потенцијали пословне идеје или како би постојећи пројекат оснажио.

Циљ пројекта је да се на транспарентан начин изабере иновативна пословна идеја/пројекат ради подстицања предузетништва и иновација. Овим пројектом се примарно жели подржати развој једног правног лица и/или пословне идеје, а секундарно и привредни развој.

Мотив за подршку пројекту лежи у жељи да се оснажи његово пословање на путу ка економској самоодрживости, ширењу тржишта, али и подизање одрживог бизниса на виши ниво развоја.

Више о конкурсу можете наћи овде: www.startupshower.rs

Сви заинтересовани се могу пријавити на конкурс на следећем ЛИНКУ до 20.01.2022. године.