Прво место на такмичењу „AFI Europe Serbia Business Challenge”

У уторак, 20. децембра, студенти Економског факултета и чланови EKOF Case Study kluba освојили су прво место у финалу такмичења AFI Europe Serbia Business Challenge 2022 у организацији Business Case Association Southeast Europe и Case Study kluba  Факултета Организационих наука. Победнички тим чине наше колеге Лука Баста, Иван Тодоровић, Катарина Живковић и Милена Ристић.
Тема овогодишњег такмичења била је решавање реалног проблема на тржишту некретнина у Србији. Главни задатак такмичара био је креирање стратегије позиционирања и промоције за компанију AFI Europe Serbia. Као лидер на тржишту некретнина, AFI Europe Serbia  је у константној потрази за иновативним стратегијама привлачења нових клијената.
Након прве рунде такмичења, наш тим имао је консултације са представницима компаније и члановима удружења Business Case Association Southeast Europe. Ово им је помогло да боље усаврше своја финална решења, која су презентовали пред управним одбором компаније.

Поносни на наше студенте, чланове EKOF Case Study kluba, који су изборили овакав пласман међу јаком конкуренцијом и честитамо на оствареном успеху!