„Са компанијом на ти“ – Banca Intesa

У четвртак, 8. јуна, у организацији Центра за сарадњу са привредом, одржано је још једно предавање у оквиру пројекта „Са компанијом на ти“. Овом приликом се студентима, испред Banca Intesa представио Немања Станишић, директор Одељења за управљање задовољством клијената.

Од Немање присутни су имали прилику да чују успешну пословну причу и врло инспиративан каријерни пут. Поред тога, студенти су добили увид у то како Banca Intesa брине о својим клиjентима и на које све начине долази до сазнања о томе шта и како треба унапредити да би се квалитет услуга које нуди побољшао.

На самом крају, од Теодоре Ковачевић, Сараднице за Интерне комуникације и друштвено одговорно пословање,  студенти су сазнали и нешто више о пројекту BIB Future GEN – шестомесечном програму који Banca Intesa организује већ годинама уназад у циљу стручног усавршавања студената завршних година или студената мастер програма без искуства у струци. Програм пружа могућност уласка у пословни свет, прављења првих каријерних корака и стицања практичних знања и вештина.

WhatsApp slika 2023-06-09 u 11.38.07

WhatsApp slika 2023-06-09 u 11.38.44