„Salesforce Summer School” за студенте основних и мастер студија

У периоду од 12. јула до 06. августа наши студенти биће у прилици да похађају академско-професионални сертификовани курс коришћења Salesforce CRM платформе, који ће бити реализован на Факултету. Ово је јединствен курс у региону и представља значајан искорак у погледу сарадње Економског факултета у Београду и компанија Planet Soft и Salesforce. Курс ће похађати 20 студената завршних година основних и мастер студија који су изабрани на конкурсу.

Курс обухвата 6 наставних термина, кључних тематских области Salesforce софтвера, као и индивидуални рад на самој платформи вођен од стране сарадника компаније Planet Soft. Завршница је финални практични задатак у Salesforce окружењу, а они који испуне захтев добиће официјални Salesforce сертификат, док ће најбољи имати плаћену праксу у компанији Planet Soft.

Студенти свих усмерења имају могућност унапређења сопствених компетенција у домену управљања односа са потрошачима и клијентима као и да савладају основне принципе функционисања прве у свету CRM платформе. Ова интегрисана платформа пружа јединствен поглед за сваког купца одељењима маркетинга, продаје, трговине и услуге. Софтвер функционише у клауд окружењу и свакој компанији помаже да ефикасно усмерава своје продајне и маркетиншке операције. Salesforce спаја компаније и купце и водећа је комапнија овог типа у свету. У 2018. години на глобалном нивоу проглашена је за најиновативнију компанију од стране часописа Forbes.

Курс је отворила продеканица за наставу проф. др Жаклина Стојановић која је истакла важност овог програма, након чега су се полазницима обратили проф. др Зоран Богетић, директор партнерске компаније Planetsoft Иван Топличић, асистент Алекса Докић и предавач Душан Масал, сертификовани Salesforce Sales Cloud консултант.