Одржано гостујуће предавање компаније „Deloitte”

У организацији Центра за сарадњу са привредом одржано је гостујуће предавање на тему „Први кораци у консалтингу” у сарадњи са компанијом Deloitte. Предавање је привукло велики број студената заинтересованих за каријеру у области ревизије и консалтинга.

Испред компаније, говориле су Нина Миланко, руководилац у Deloitte-у и Ања Бружа, приправник у истој компанији. Нина Миланко је описала свој професионални пут који је започела 2018. године, наглашавајући важност сталног усавршавања и прилагођавања различитим индустријским секторима. Ања Бружа је говорила о својим првим корацима у сектору ревизије, истичући значај тимског рада и континуираног учења.

Током предавања, студенти су имали прилику да сазнају више о свакодневним изазовима и приликама у раду консултанта, као и о поступку увођења у посао. Дискусија је пружила увид у различите секторе у којима Deloitte послује, укључујући фармацеутску, IT, аутомобилску, грађевинску индустрију, малопродају и енергетику.

Предавање је завршено интерактивном сесијом питања и одговора, где су студенти добили одговоре на конкретна питања о раду у ревизији и консалтингу, као и информације о отвореним позицијама за праксу и посао.